Lifestyle

Të menduarit për keq dëmton shëndetin mendor, si ta ndaloni

Foto: BBC
 

Pritja e më të keqes të ndodhë në çfarëdo situate që vjen, mund ta dëmtojë shëndetin mendor. Si i ndalojmë këto mendime toksike?

Imagjinoni se keni aplikuar për punën e ëndrrave dhe jeni përzgjedhur për raundin e dytë të intervistës. A festoni se keni arritur përparim deri tani, dhe filloni të përgatiteni për sfidën e re? Apo menjëherë filloni të imagjinoni mospranimin dhe vuani?