Lifestyle

Përgjumja gjatë ditës, arsyet pse ndodh dhe si tejkalohet

 

Me stilin modern të jetesës, jo të gjithë mund të flenë menjëherë sapo ndihen të lodhur.

Shpesh pavarësisht lodhjes, qëndrimi zgjuar është domosdoshmëri dhe i paevitueshëm