Lifestyle

Një banane para gjumit për qetësimin e muskujve dhe organizmit

Foto: Ilustrim
 

Të bësh një sy gjumë nuk mjafton.

Gjumi i mirë mbi 7 orë të jep qartësi në të menduar, reflekse të shpejta, humor të mirë dhe organizëm më në formë.