Lifestyle

Mbjellja dhe kujdesi për lulen gardenia

 

Gardenia është shumë e njohur për aromën e mrekullueshme dhe lulen tepër tërheqëse ngjyrë të bardhë.

Gardenia mund të lulëzojë kudo, si në kopsht ashtu edhe në vazot brenda shtëpisë tuaj, mjafton që të kujdeseni për të në mënyrën e duhur.