Lifestyle

Gjashtë mënyra si të flini më mirë natën

 

Gjumi është shumë i rëndësishëm për mirëqenien dhe organizmin.

Në mungesë të tij, njeriu stresohet më lehtë, acarohet, por përballet edhe me rreziqe më të larta sëmundshmërie.