Lifestyle

Vlerat shëndetësore të farave të pjeprit

 

Pjepri është një nga frutat më të shijshme të verës dhe jo vetëm.

Tuli i pjeprit është mjaft freskues dhe i ëmbël dhe me të nuk ke të ngopur.