Lifestyle

Efektet anësore pozitive të bananes

 

Banania, kjo frutë e thjeshtë dhe e verdhë, ka një sërë përfitimesh shëndetësore.

Efektet pozitive që bananet mund të kenë në shëndetin e zorrëve janë mjaft të njohura, por dietologët profesionistë tregojnë se shëndeti i zorrëve nuk është i vetmi përfitim që e marrim nga kjo frutë. Andaj preferohet që ta përfshijmë atë në dietën e përditshme, raporton portali “Eat This, Not That”.