Lifestyle

Si të përdoret vaji i ullirit për flokë të thatë

 

Gratë dhe vajzat me flokë të thatë ankohen gjithmonë për vështirësitë që hasin në stilimin e tyre.

Flokët e thatë kanë tendencën të ashpërsohen dhe të ngjajnë si kashtë.