Lifestyle

Të mirat që ia sjell lëkurës vitamina E

Vitamina E
 

Përdorimi i produkteve të kujdesit ndaj lëkurës që kanë përmbajtje të vitaminës E, si dhe ampulat sugjerohen të përdoren kryesisht nga personat me lëkurë të thatë.

Nëse lëkura juaj është e yndyrshme dhe tendenca akneike, ky nuk është produkti i duhur për ju, njofton AgroWeb.