Lifestyle

Efektet pozitive dhe negative të gjalpit për organizmin

Efektet Pozitive Dhe Negative Të Gjalpit Për Organizmin
 

Gjalpi është një nga përbërësit bazë në fushën e gatimit. Ky përbërës i gjithanshëm krahas shijes jep shumë përfitime në organizëm, por edhe disa efekte anësore të padëshiruara.

Disa të tilla janë të renditura më poshtë.