Lifestyle

Metodat e lehta për ta trajtuar zbokthin

 

Zbokthi është mjaft i bezdisshëm por nuk ka të bëjë vetëm me një problem kozmetik.

Përtharja e lëkurës së kokës dhe stuhitë e grimcave të bardha që lëshohen nga floku shkaktohen nga një dermatit i lëkurës, myku, ekzema ose psoriaza.