Lifestyle

Përfitimet e mëdha shëndetësore që i sjell hudhra e zezë

Hudhra e zezë
 

Në mitologjinë aziatike, hudhra e zezë thuhej që ofronte përjetësinë.

Ndoshta kjo është thjesht legjendë, por nuk ka asnjë dyshim që hudhra e zezë është e mirë për shëndetin, duke qenë se është e pasur me antioksidantë, dy herë më shumë se hudhra e zakonshme që ne njohim dhe duam.