Lifestyle

Ushtrimet më të mira për dhimbjen e këmbëve

 

Shumë njerëz përjetojnë dhimbje në këmbë ose kyçin e këmbës. Të pasurit këmbë të forta mund të ndihmojë në zbutjen e dhimbjes dhe në përmirësimin e shëndetit dhe fleksibilitetit të këmbëve.

Për këtë ka disa ushtrime të cilat mund t’ju ndihmojnë të forconi muskujt e këmbëve, të cilët ofrojnë më shumë stabilitet. Shumica e këtyre ushtrimeve janë të thjeshta dhe nuk kërkojnë pajisje të veçanta. Ju mund t’i bëni ato në shtëpi ose në palestër si pjesë e një rutine të rregullt stërvitore.