Lifestyle

Efektet anësore të kombinimit të antidepresantëve me kafe

 

Ilaçet kundër depresionit që jepen me recetë, janë shumë të rëndësishme për të përmirësuar shëndetin dhe cilësinë e jetës tek njerëzit e prekur nga depresioni.

Shumë adhurues të kafeinës të cilët vuajnë nga kjo gjendje dhe trajtohen me ilaçe, shpesh shqetësohen nëse ky kombinim është i sigurt për ta.