Lifestyle

Gjashtë gabimet që bëjnë femrat kur flirtojnë

Foto: Sheroes
 

Një nga mënyrat më efektive për të filluar komunikimin dhe për t’ia bërë të ditur një djali që jeni të interesuar është duke flirtuar me të.

Flirtimi tregon besimin tuaj dhe e lejon djalin të shohë anën tuaj intriguese dhe femërore. Megjithatë, flirtimi mund të rezultojë i kundërt ose mund t'ju çojë në një drejtim të padëshiruar nëse nuk bëhet siç duhet.