Lifestyle

Fruta numër 1 për uljen e kolesterinës

 

Të kesh kolesterinë të lartë mund të jetë një gjë e frikshme. Edhe pse trupi juaj ka nevojë për nivele të caktuara të saj për funksionimin optimal, kolesterina e lartë mund të çojë në bllokimin e arterieve dhe një rrezik më të madh të sëmundjeve të zemrës.

Fatmirësisht, ju mund të ndihmoni në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterinës duke e adaptuar një dietë të shëndetshme. Megjithatë, mund të jetë dërrmuese të vendosni se cilat ushqime duhet t’i hani e cilat jo.