Lifestyle

Ushqimet që duhet reduktuar nga dieta juaj, sipas dermatologëve

 

Nuk është sekret të themi se për lëkurë të bukur nga jashtë ndikon organizmi nga brenda. Ajo që hamë ka një efekt masiv jo vetëm në peshën e trupit, shëndetin dhe gjendjen e përgjithshme, por edhe tek lëkura, flokët dhe thonjtë.

Lëkura nuk duhet kurrsesi të jetë e thatë, por as e tepër e yndyrshme, prandaj nëse lëkura prodhon më tepër vaj që çon dhe në krijimin e puçrrave atëherë duhet bërë kujdes me dietën ushqimore.