Lifestyle

T’i hamë apo jo frutat dhe perimet e ngrira?

 

Është shumë e rëndësishme t’i japim trupit tonë të gjitha lëndët e nevojshme ushqyese, në çdo vakt të ushqimit. Perimet dhe frutat janë padyshim shumë të rëndësishme në këtë aspekt.

Dhe ndryshe nga sa mund të keni menduar më parë, edhe frutat apo perimet e ngrira janë tepër të rekomandueshme në gatimet tuaja.