Lifestyle

Xhenxhefili për bukurinë e lëkurës

 

Përveç përdorimit në kuzhinë dhe të vlerave për shëndetin, xhenxhefili mund të shfrytëzohet edhe për bukurinë e lëkurës.

Xhenxhefili është një zhardhok i rëndësishëm për shëndetin e lëkurës.