Lifestyle

Përse fëmijët e vegjël dhe gratë shtatzëna nuk duhet të konsumojnë peshkun ton

 

Ushqimi i shëndetshëm është vetëm çështje ndërgjegjësimi. Fatkeqësisht, industria ushqimore e ka bërë më të vështirë ndonjëherë të dimë në të vërtetë se çfarë është e shëndetshme dhe çfarë jo, duke vendosur reklama dhe etiketa disi “mashtruese”.

Autoritetet spanjolle rekomandojnë që fëmijët poshtë moshës 10 vjeç dhe gratë shtatzëna të mos konsumojnë peshk ton. Por përse?