Lifestyle

Shenjat se s’po e tretni siç duhet yndyrën

 

Fjala "yndyrë" ka konotacione negative, por yndyra është një pjesë thelbësore e një diete të shëndetshme.

Kur yndyra tretet siç duhet, trupi është në gjendje të luftojë inflamacionin dhe merr shumë lagështi dhe ushqim gjatë procesit.