Lifestyle

12 gjërat e çuditshme nga të cilat mund të keni alergji, por nuk e dini

 

Sipas statistikave 30% e të rriturve dhe gati 40% e fëmijëve janë alergjikë nga diçka.

Nuk janë vetëm alergjia nga kafshët, pluhurat etj. Më poshtë do ju rendisim 12 objekte të përditshme që mund të shkaktojnë të skuqura në lëkurën tuaj, kruajtje dhe madje djegie.