Lifestyle

Trendet e modës për stinën e dimrit

 

Mesa duket gjërat kanë filluar të ndryshojnë në modë dhe trendet sa vijnë e bëhen më të çuditshme.

Tendencat e sezonit vjeshtë/dimër 2021 janë plot ngjyra, mund të themi më shumë se ajo e koleksionit pranverë/verë dhe padyshim ky është viti ku rrobat janë më të ‘gjalla’ se kurrë.