Lifestyle

Rastet kur vitamina B6 dëmton shëndetin dhe nuk duhet ta merrni atë

 

Vitamina B6 gjendet në shumë ushqime si peshku, patatet, bananet dhe drithërat.

Ajo ndihmon në zhvillimin normal të trurit dhe mban sistemin nervor dhe imunitar të shëndetshëm.