Lifestyle

Sot Dita Ndërkombëtare e ecjes në natyrë

 

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) si Dita Ndërkombëtare e ecjes në natyrë.

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në bashkë organizim me ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Komunën e Prishtinës, OJQ-të mjedisore do të shënojnë këtë Ditë në parkun ”Gërmia”, nga ora 10:00