Lifestyle

Shenjat dalluese të mungesës së vitaminës A

 

Në aspektin e shëndetit dhe funksioneve trupore, vitamina A luan rol tejet të rëndësishëm.

Vitamina A ndihmon në përmirësimin e të parit, të sistemit imunitar, riprodhimit, metabolizmit, si dhe funksionimit të zemrës, mushkërive, veshkave dhe trurit.