Lifestyle

Parandaloni sulmet e arinjve përmes disa veprimeve

 

Sulmet e arinjve mund të jenë të rrezikshme dhe fatale, por për fat të mirë, shanset tuaja për t'u sulmuar ndonjëherë janë të pakta, thënë ndryshe, një në 2.7 milionë. Siç raporton Insider, mes 1900 dhe 2009, 63 njerëz kanë vdekur nga arinjtë e zi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada.

Megjithatë, rasti është mbret i botës dhe mund t'u ndodhë që të hasni në ari.