Lifestyle

Rigjenerimi i lëkurës gjatë ndryshimit të stinëve, përmes ushqimit

 

Lëkura cilësohet si organi më i madh i trupit dhe nga më të ndjeshmit ndaj ndryshimeve që ndodhin papritmas.

Këtu futen ndryshimet në rutinën tuaj të përditshme apo ato atmosferiket.