Lifestyle

Ushqimet që parandalojnë thinjat

Foto: Ilustrim
 

Disa nga ushqimet që këshillohet të konsumohen për të parandaluar thinjat janë ato me vitamina B dhe E, ato me zink dhe ushqime me yndyrna të shëndetshme.

Ushqime të pasura dhe vitaminë B dhe E