Lifestyle

Pesë ushqimet më të mira që pastrojnë natyralisht gjakun

 

Gjaku është përgjegjës për transportimin e të gjitha llojeve të substancave në të gjithë trupin tuaj, nga oksigjeni te hormonet, faktorët e mpiksjes, sheqeri, yndyrat dhe qelizat tuaja imunitare.

Dhe ju në të vërtetë nuk keni nevojë të investoni në një dietë të shtrenjtë për të pastruar ose për të ndihmuar të mbani gjakun tuaj të pastër, pa toksina dhe mbeturina.