Lifestyle

Flokët, paralajmërues të problemeve me shëndetin

 

Nëpër studime të shumta ekspertët kanë konstatuar se flokët përbëjnë paralajmërues të hershëm të telasheve me shëndetin. Rëndom, gjendja e flokëve sipas ekspertëve mund të zbulojë shumë lidhur me problemet shëndetësore.

Janë pesë ndryshime që ndodhin në flokët dhe qimet që mund të jenë shenja të shfaqjes së ndonjë problemi serioz. Ekspertët madje paralajmërojnë se nëse ndonjë person evidenton ndonjërën prej pesë telasheve të poshtënumëruara, atëherë të kërkojnë këshilla nga mjeku.