Lifestyle

​Yndyrat e shëndetshme që largojnë sëmundjet e zemrës

 

Sëmundjet kardiovaskulare ose ndryshe të gjitha ato që kanë të bëjnë me shëndetin e zemrës, konsiderohen si nga më të rrezikshmet dhe më të përhapurat.

Sipas OBSH-së, vdekjet nga këto sëmundje arrijnë në 17 milionë persona vetëm vitet e fundit.