Lifestyle

A ndihmon proteina në formë pluhuri për humbje të peshës?

 

Nuk ka dyshim se proteina, një nga tre makroelementët, është thelbësore për shëndetin e përgjithshëm, duke e përfshirë këtu edhe humbjen e peshës.

Mbi të gjitha, proteina - në formë të plotë të ushqimit dhe pluhur proteina - mund t’ju ndihmojë të ndiheni të ngopur, që do të thotë se ju do të hani më pak, dhe kjo mund të kontribuojë në rënien e kilogramëve.