Lifestyle

Harroni një mollë në ditë, pini 3-4 filxhanë kafe për mëlçi të shëndetshme

kafe
 

Konsumimi i tre apo katër filxhanëve kafe në ditë mund të reduktojë rrezikun nga kanceri i mëlçisë dhe sëmundjet e tjera të mëlçisë të lidhura me alkoolin, sipas të gjeturave në revistën mjekësore BMC Public Health.

Ekspertët studiuan zakonin e pirjes së kafesë dhe shëndetin e mëlçisë të afër gjysmë milioni britanikëve nga të dhënat e mbi 11 vjetëve.