Lifestyle

Çfarë mund të ndodhë me trupin tuaj nëse zgjoheni në të njëjtën kohë çdo ditë?

 

Disa studime kanë treguar se netët e vazhdueshme të gjumit dhe rutinat në mëngjes, kontribuojnë në një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Do të jeni më vigjilent dhe më pak të shqetësuar