Lifestyle

Lidhja mes tiroideve dhe intolerancës ndaj laktozës

 

Në pamje të parë, duket se tiroidja dhe intoleranca ndaj laktozës janë probleme që nuk kanë asnjë lidhje me njëra tjetrën.

Megjithatë, në një vëzhgim më të hollësishëm të të dyja këtyre problemeve, del në pah një aspekt shumë i rëndësishëm që nuk duhet neglizhuar.