Lifestyle

Disa nga shkaqet e djersitjes së tepërt

 

Djersitja është një proces natyral i trupit që çliron toksina dhe lëngje nga trupi.

Të gjithë njerëzit djersitin sidomos në fazat e rritjes dhe më mbrapa dhe është një dukuri më se e zakonshme.