Lifestyle

Sa kohë pas vaksinimit mund të shfaqen efektet anësore

 

Teksa fushatat e imunizimit kundër sëmundjes COVID-19 kudo nëpër botë janë intensifikuar, të shumtë janë ata që kërkojnë përgjigje në pyetjet lidhur me efektet e mundshme anësore të kurave dhe kohës së shfaqjes së tyre.

Ekspertët shëndetësorë në Mbretërinë e Bashkuar janë munduar që të japin përgjigje për këto pyetje që po shtrohen përherë e më shpesh.