Lifestyle

Buzëqeshja e përsosur, garantohet me këto 5 ushqime

 

Për të pasur dhëmbë të bardhë dhe të shëndetshëm, si objekt zilie për të gjithë, duhet një kujdes i vazhdueshëm duke filluar nga ushqimet që i konsumoni e deri tek furça e dhëmbëve, pasta dhe kujdesi personal oral.

Kini parasysh të shmangni konsumimin e kafes, pijeve me gaz, alkoolit, duhanit dhe sheqerit në tërësi, nëse dëshironi të keni dhëmbë të fortë si shkëmbi deri në pleqëri.