Lifestyle

A janë vaksinat ndaj COVID-19 të sigurta për shtatzënat?

 

Gratë shtatzëna i përkasin grupit të personave më të rrezikuar për t’u përballur me COVID-19 të rëndë. Por, vaksinimet në mesin e shtatzënave janë duke u zhvilluar më ngadalë në Gjermani se sa në vendet e tjera të botës

Vetëm sikur këshillat mjekësore të ishin më të qarta, Anja W, një grua 35-vjeçare në javën e 25-të të shtatzënësisë, do të mund të vaksinohej kundër COVID-19.

Ajo është mjeke dhe i di mirë të gjitha problematikat që e ngërthejnë gjendjen e saj.