Lifestyle

Si ta përballoni ankthin shoqëror të shkaktuar nga pandemia

 

Gjatë vitit që shkoi, përshtatja me izolimin në shtëpi ishte tepër sfiduese, por tani, një vit më pas, njerëzit janë përshtatur me këtë mënyrë jetese. Ekspertët thonë se kur ata t’i rikthehen zakoneve dhe rutinës së mëparshme, shumëkush mund të përjetojë ankth.

Sipas ekspertëve, ekziston një arsye se pse mund të ndiheni të shqetësuar rreth ndryshimeve që lidhen me rikthimin në ‘normalitet’.