Lifestyle

Ushqimet si produkte kozmetike

 

Ushqimet tuaja të preferuara nuk janë vetëm për tu ngrënë, por edhe për t’iu zbukuruar. E dini se sa maska e trajtime shtëpiake mund të bëni me produktet ushqimore?

Më poshtë ju tregojmë disa ushqime që mund t’i përdorni si produkte kozmetike dhe që do të kenë rezultate të njëjta (për të mos thënë edhe më të mira) me ato që blihen në dyqan.