Lifestyle

Ushqimet me kalori negative, zgjidhje për të mbajtur peshën që dëshironi

Selino
 

Strategjitë për ushqyerjen e shëndetshme dhe rënien në peshë janë të larmishme.

Një prej tyre ka të bëjë me konsumin e ushqimeve me kalori negative, të cilat supozohet të kërkojnë më shumë energji për t’u tretur.