Lifestyle

Çfarë mund të hani para ushtrimeve fizike?

Çfarë mund të hani para ushtrimeve fizike?
 

Kur bëhet fjalë për t’i arritur qëllimet tuaja të shëndetit dhe fitnesit, ajo që hani para ushtrimeve mund të jetë po aq e rëndësishme sa vetë stërvitja.

Ju keni nevojë për ushqime që ju sjellin energji, por nuk doni të ndiheni aq të ngopur sa t'ju ngadalësojë aktivitetin fizik. Mund të jetë e vështirë për ta arritur atë ekuilibër thelbësor, prandaj disa trajnerë të fitnesit i kanë ndarë disa prej ushqimeve të tyre të preferuara të cilat i konsumojnë para çdo seance të stërvitjeve.