Lifestyle

Fytyra juaj s’do t’i njohë rrudhat pas konsumimit të shpeshtë këtyre ushqimeve

 

Disa ushqime duhen reduktuar, disa janë të shëndetshme e disa jo, megjithatë të gjitha ushqimet kanë vlerat e tyre. Të tillë janë edhe këto ushqime të cilat njihen për vetitë mrekullibërëse në lëkurë dhe për më tepër garantojnë rini të përjetshme.

1. Vaji ekstra i virgjër i ullirit