Lifestyle

Çfarë i shkakton dhimbjet e kraharorit

Çfarë i shkakton dhimbjet e kraharorit
 

Dhimbjet e kraharorit janë gjithnjë shumë të frikshme dhe shqetësuese pasi mund të lidhen me probleme të zemrës. Nga ana tjetër kur ndjeni shtrëngime në anën e kundërt të zemrës, shkaqet mund të mos jenë gjithnjë aq shqetësuese, por gjithsesi duhen kuruar.

Në këtë artikull ju shpjegojmë disa nga shkaqet më të zakonshme që ua shkaktojnë këtë parehati. Këto dhimbje mund të variojnë që nga dëmtimet e kraharorit, infeksionet apo probleme me organet e brendëshme. Më poshtë gjeni të listuara disa nga shkaqet kryesore që e provokojnë këtë gjendje.