Lifestyle

Mënyrat e natyrshme për të fituar më shumë energji

Mënyrat e natyrshme për të fituar më shumë energji
 

Perëndeshat binjake të pushtimit të lodhjes pas drekës janë kafeina dhe sheqeri. Por efekti i tyre është i përkohshëm: ndërsa një kafe latte do t'ju mbushë energji deri në darkë, ajo edhe do të mund t’ju lërë zgjuar deri në orën 3 të mëngjesit. Por a ekziston ndonjë mënyrë për të gjeneruar më shumë energji, që nuk është e pashëndetshme dhe prej së cilës nuk krijohet varësi apo nuk kushton, është e shtrenjtë? Ekspertët kanë disa sugjerime në këtë drejtim.

Lëvizni