Lifestyle

Mënyrat më të lehta për t’u dukur më të rinj, sipas shkencës

 

Pas një viti të trazuar si pasojë e pandemisë, është e vërtetë se njerëzit mund të ndihen shumë me të vjetër seç duhet.

Pas qëndrimit në shtëpi, distancimit shoqëror dhe ngrënies së të gjitha ushqimeve në sasi të pakontrolluar, fatkeqësisht ne edhe mund të dukeni më të vjetër.