Lifestyle

Shurup kundër kollës me katër përbërës natyralë

Shurup kundër kollës me katër përbërës natyralë
 

Në stinën e dimrit, një nga betejat më të ashpra të organizmit është ajo me kollën.

Ajo është irrituese dhe e dhimbshme, duke u bërë pengesë jo vetëm për kryerjen e angazhimeve të ditës, por edhe në mbrëmje duke penguar një gjumë të qetë.