Lifestyle

Dieta që e ndihmon luftimin e inflamacionit

 

lifNëse po provoni të ushqeheni më shëndetshëm, me siguri e dini se duhet të hiqni dorë nga mishi i kuq apo ushqimet tjera të mbushura me yndyrë të pangopur, si dhe të filloni të konsumoni produkte me proteina dhe yndyra të shëndetshme, siç është salmoni.

Kequshqyerja ju vë në rrezik nga hipertensioni, ndryshe i njohur si presioni i lartë i gjakut dhe lloje të caktuara të kancerit, pa i përmendur edhe problemet me inflamacion.